zaterdag 30 juli 2011

www.brunetteforbreakfast.nl

Oh my god, ein-de-lijk! ik heb een aantal weken geleden mijn eigen domein gekocht! Dat betekent dat ik nu een eigen site heb, hoe leuk is dat? Ik kan nog steeds via blogger mijn blogs plaatsen, maar dan komt het terecht op mijn eigen site. 

En tadaaaa, dit is de site geworden: www.brunetteforbreakfast.nl Ik ben er zoo zoo blij mee, ik vind het geweldig dat ik nu eindelijk een eigen domein heb en dan ook nog gewoon via blogger kan bloggen. I'm enjoying my day today! heel veel liefs.

XOXO14 opmerkingen:

 1. Echt leuk!
  Je sité ziet er echt super uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Congrats on getting your own domain! (Thats what I got trying to read this post. I dont speak Dutch, but I'm starting college in Utrecht in September, so I should really start learning... Which I'm going to do right now, stumbling upon your blog inspired me. Thank you!) I love your header, too.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw echt zo ontzettend mooi meid.
  gefeliciteeeerd !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd echt heel leuk. Wil ik ook graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh sorry saar! Dat heb ik dan misschien niet gezien maar ik zal je er bij zetten! Moet alleen nog even kijken of ik dat ook op me iPod kan doen. Maar je komt erbij! Bedankt dat je het even zegt.

  Mijn vakantie was echt super leuk! Lekker veel gezonnen, gezwommen, foto's gemaakt en natuurlijk genoten!
  En de jouwe? xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat vet! Ik ga binnenkort ook een .nl site kopen en mijn naam veranderen, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk!
  Fijn dat het domein het nu wel doet, hé? wil je me alsjeblieft nog eens uitleggen hoe dat nou zat met dat domein van je? (:
  Liefs, Kiek.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd! Heb je geld moeten betalen?

  Liefs, Linde.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oke (; Thanks.
  Maakt het uit welke provider je kiest? Want straks doet hij het niet bij blogger.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oke dan! Dankjewel!
  Ik zal er over na denken (:
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat gaaf dat je blog nu een .nl domein heeft!
  Leuke blog!
  volgen?
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. je hebt echt een mooie lay-out!
  Hoe doe je dat precies? Zo'n nl adres kopen? En kost het veel geld? :)

  BeantwoordenVerwijderen