woensdag 9 juli 2014

News: 1 september nieuwe start! Ik ga weer bloggen!

Hee!

Het is al een lange tijd geleden dat ik voor het laatst heb geblogd! Om eerlijk te zijn is het een beschamende anderhalf jaar. Hoe heb ik het zo ver kunnen laten komen? Misschien was het excuusje dat ik altijd zo standaard vond, toch niet zo standaard. Ik had het druk met school! klink ik al cliché?

Ik heb jullie gemist, ik heb het bloggen gemist en ik heb mijn interesses met jullie delen gemist! Ik wil daarom de draad weer oppakken, maar nu echt! Ik wil vanaf het moment dat ik start ook niet meer op deze manier stoppen en niets van mij laten horen!

Om eerlijk te zijn ben ik ook een tijdje gestopt, omdat ik naast dat ik geen inspiratie meer had, ook afhaakte van het bloggen doordat ik minder zin had. Ik wist niet meer wat ik jullie wilde laten lezen, ik struikelde over wat ik wilde plaatsen en had eventjes geen overzicht meer.

Ik wil het mezelf vanaf nu dan ook gemakkelijker maken! Ik wil mij vooral richten op Fashion, want dit vind ik zelf het allerleukst. En ik merk dat ik nu al enthousiast en zenuwachtig word als ik er aan denk. En dat is precies wat ik wilde, ik wilde weer zin krijgen om te bloggen.

Nu heb ik jullie hulp nodig! Ik wil vanaf 1 september weer beginnen met bloggen. Ik wil proberen 1 keer in de week een outfit te plaatsen of in ieder geval een combinatie die ik leuk vind, zoals jullie van mij al gewend waren. Ik wil ongeveer 1 à 2 keer in de week een berichtje posten, zodat ik het langzaam aan kan opbouwen.

Maar nu jullie! Ik wil heel graag weten wat jullie nou leuk vinden om te lezen. Zijn jullie benieuwd naar mijn stijl (outfits), willen jullie mijn geshopte spulletjes af en toe zien of misschien een tag om mij beter te leren kennen? Laat het mij alsjeblieft weten!

Lots of love,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten