maandag 1 september 2014

Wishlist: Mango a/w 2014Ik wacht altijd met grote ongeduld op de herfst/winter collecties! Misschien klinkt het wat gek, maar ik ben gek op de herfst en winter, niet alleen omdat ik een herfstkindje ben, maar ook omdat ik helemaal verliefd ben op de kleding die er op dat moment in de winkels ligt! Natuurlijk houd ik van de zomer, ik vind het hééeerlijk, maar niets is leuker dan een heerlijke trui met een comfi jeans, statement ketting en je favoriete booties, ik krijg er al helemaal zin in! 

Ik heb deze keer wat leuke dingetjes ontdekt bij de Mango, dit is één van mijn favo-winkels! Bekijk hieronder wat ik allemaal op mijn wishlist heb staan, ik zal er ook meteen de prijzen bij vermelden. Natuurlijk is dit niet alles wat ik leuk vind, maar ik wilde jullie een overdosis aan collages besparen  dus heb ik er een soort outfitje van gemaakt hihi. Als je op de beschrijving onderin klikt kom je meteen op de site.

Have fun watching!

Trui met visgraattextuur- gebroken wit- 34,99
Satijnen slip-ons- zwart- 34,99
Imitatieleren rok- zwart- 24,99
Oorbellen- zwart- 19,99

________________________________________________________

Wat vinden jullie ervan? en oja! wat is jullie favoriete fashion-seizoen?

XOXO

1 opmerking:

  1. We had some hassle discovering a great spot|a great place} for it, outcome of|as a outcome of} it was too big for our workshop counter. The Kobra Mas makes up for it’s gigantic footprint by being extremely easy to assemble. It comes as a largely assembled modular package, and after placing a couple of of} bolts and screws, Heated Blanket we had it unboxed and printing in about 30 minutes.

    BeantwoordenVerwijderen